Skip to content Skip to footer

Ons team

WE HEBBEN 25 JAAR ERVARING IN DE AANKOOP EN VERKOOP VAN LUXE HORLOGES EN JUWELEN.

Gilles Vanpelt heeft het grote geluk gehad dat hij van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken. Als rasechte verzamelaar en kenner van exclusieve uurwerken, staat hij aan het hoofd van The Watchhouse, een firma die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van exclusieve uurwerken. Gilles Vanpelt is in het bezit van een IGI-diploma in geslepen diamanten, kleurstenen en parels. Hij kent de parameters die nodig zijn om de klant tevreden te stellen en beheerst deze materie zoals geen ander.

En ook al steken de exclusieve uurwerken met ingewikkelde mechanismen in elkaar, dikwijls zijn het ook bijzonder fijn-bewerkte stukken, bestaande uit hoogwaardige materialen en versierd met waardevolle edelstenen. Om dergelijke uurwerken te verkopen, heeft men absoluut een kenner nodig ! Het gebeurt soms dat het contact met de klant de dagdagelijkse vakkundigheid overschrijdt en dat er van Gilles Vanpelt verwacht wordt dat hij de klant een persoonlijke en respectvolle service aanbiedt. Alhoewel Gilles Vanpelt de leiding heeft over de 2 boetieks in Het Zoute en in Brussel, concentreert hij zich vooral op de winkel in Het Zoute.

WIJ CERTIFIËREN DAT ONZE UURWERKEN VOOR 100% ORIGINELE STUKKEN ZIJN EN BIEDEN DE KLANT EEN WAARBORG VAN ÉÉN JAAR AAN.

DE WAARBORG DIE BIJ UW TWEEDEHANDS OF GEBRUIKT UURWERK GELEVERD WORDT.

Onze tweedehands en collectie-uurwerken worden aan een expertise onderworpen en zijn het voorwerp van een zorgvuldig nazicht, indien nodig zelfs in onze eigen ateliers. De klant ontvangt, tesamen met zijn rekening, een waarborg van 1 jaar. Deze waarborg is echter enkel geldig wanneer de tweedehands of collectie-uurwerken bij onze firma aangekocht werden (en er geen andere tussenkomst is geweest, behalve wanneer de fabricant van het uurwerk zijn toestemming heeft gegeven om het uurwerk in een ander atelier dan het onze te laten herstellen).

Bent u niet tevreden over uw aankoop : Wij verwijzen hiervoor naar de bestaande wetgeving voor de verkoop per briefwisseling. U heeft de mogelijkheid, het uurwerk aan ons terug te sturen of het uurwerk om te wisselen, tot één week na de verkoopdatum. Een echtheidscertificaat voor het uurwerk – met beschrijving, nummer van het omhulsel en datum van aankoop � wordt in ieder geval met iedere verzending meegestuurd.

Error: Contact form not found.

HET KWALITEITSMERK WATCHHOUSE

Wij bieden uitsluitend originele uurwerken aan, die door de fabricant nagezien werden, en die bovendien heel weinig gedragen zijn. Daardoor kunnen we u een garantie van één jaar aanbieden.
The Watchhouse stelt ook zijn collectie luxeproducten en juwelen voor.
Interesse? Kom dan vooral een kijkje nemen!

Met vriendelijke groeten, Gilles Vanpelt.